Essence
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

大家讀左CIVIL一年,有咩感覺?

+2
豬扒樊幗研討會會長
奀豬扒飯
6 posters

向下

大家讀左CIVIL一年,有咩感覺? Empty 大家讀左CIVIL一年,有咩感覺?

發表 由 奀豬扒飯 周三 6月 10, 2009 11:30 am

我都係好奇咁問問大家,不過好認真架!
大家覺得O係科大讀CIVIL點呀?

我自己就覺得幾開心,除左D功課同埋KILLER...
奀豬扒飯
奀豬扒飯

文章數 : 82
注冊日期 : 2009-06-08

回頂端 向下

大家讀左CIVIL一年,有咩感覺? Empty 回復: 大家讀左CIVIL一年,有咩感覺?

發表 由 奀豬扒飯 周三 6月 10, 2009 1:02 pm

有冇人?
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

大家讀左CIVIL一年,有咩感覺? Empty 回復: 大家讀左CIVIL一年,有咩感覺?

發表 由 豬扒樊幗研討會會長 周五 6月 12, 2009 2:44 am

我覺得入到黎係冇錯既,CIVIL既COURSE又正,同學仔又正,學D野仲正呀^^

豬扒樊幗研討會會長

文章數 : 16

回頂端 向下

發表 由 High-Tea Set 周五 6月 12, 2009 1:13 pm

我覺得班同學都相處得幾和洽, 有時D功課可能真係太多同埋太密, 搞到自己未溫晒就要做, 咁當然唔識啦......

仲有D Prof就唔多講啦, 大家出左成績都知咩事..... affraid

至於個課程基本上都ok既~ 係有個comp102都唔知上完學左d乜 Mad
High-Tea Set
High-Tea Set

文章數 : 35

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周五 6月 12, 2009 2:19 pm

High-Tea Set 寫到:我覺得班同學都相處得幾和洽, 有時D功課可能真係太多同埋太密, 搞到自己未溫晒就要做, 咁當然唔識啦......

仲有D Prof就唔多講啦, 大家出左成績都知咩事..... affraid

至於個課程基本上都ok既~ 係有個comp102都唔知上完學左d乜 Mad

我雙D,實到冇朋友...
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

發表 由 豬GAP_EVA 周四 6月 18, 2009 5:29 pm

lol!

豬GAP_EVA

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-06-18
年齡 : 35

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周四 6月 18, 2009 6:19 pm

豬GAP_EVA 寫到:lol!

你呢d咩回覆黎架?
用下個豬gap腦啦,雖然animal唔識講野…
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

發表 由 豬GAP_EVA 周四 6月 18, 2009 6:26 pm

LOL
盡在不言中

豬GAP_EVA

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-06-18
年齡 : 35

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周四 6月 18, 2009 6:29 pm

豬GAP_EVA 寫到:LOL
盡在不言中

pig gap I love you nano elephant !!
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

發表 由 尿雲進 周四 6月 18, 2009 11:53 pm

我鍾意呢個對上O個個REPLY...充份利用D表情符號...

尿雲進

文章數 : 2
注冊日期 : 2009-06-11

回頂端 向下

發表 由 AMY@GIRDER 周六 6月 20, 2009 2:38 am

辛苦
不過幾好玩 cat

AMY@GIRDER

文章數 : 3
注冊日期 : 2009-06-15

回頂端 向下

發表 由 豬扒樊幗研討會會長 周日 6月 21, 2009 2:54 pm

AMY@GIRDER 寫到:辛苦
不過幾好玩 cat
仲有D好白癡既同學~

豬扒樊幗研討會會長

文章數 : 16

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章