Essence
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

唔知講咩好…

3 posters

向下

唔知講咩好… Empty 唔知講咩好…

發表 由 奀豬扒飯 周三 6月 17, 2009 9:34 am

我覺得SOC FORUM 咁樣分YR1,YR2,YR3唔太好,
都好似冇咩話題…唔同YR直頭冇聯繫添。
所以我建議開索女貼圖區 lol!
奀豬扒飯
奀豬扒飯

文章數 : 82
注冊日期 : 2009-06-08

回頂端 向下

唔知講咩好… Empty 回復: 唔知講咩好…

發表 由 小綸子 周四 6月 18, 2009 3:07 pm

good idea
I like it :yo
小綸子
小綸子

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-06-12

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周四 6月 18, 2009 3:49 pm

小綸子 寫到:good idea
I like it :yo

你記住post多d靚女呀~!
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

發表 由 High-Tea Set 周四 6月 18, 2009 6:10 pm

奀豬扒飯 寫到:我覺得SOC FORUM 咁樣分YR1,YR2,YR3唔太好,

幫你實行左整左個"好圖分享區", 記住多d post相啦~
High-Tea Set
High-Tea Set

文章數 : 35

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周四 6月 18, 2009 6:18 pm

High-Tea Set 寫到:
奀豬扒飯 寫到:我覺得SOC FORUM 咁樣分YR1,YR2,YR3唔太好,

幫你實行左整左個"好圖分享區", 記住多d post相啦~
盡量啦~!呀恒都會post架~!
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章