Essence
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[讀書人]大家報左d咩summer course

5 posters

向下

[讀書人]大家報左d咩summer course Empty [讀書人]大家報左d咩summer course

發表 由 +豪Lester 周一 6月 15, 2009 2:03 am

我最遲個time slot reg course
reg左human101G world religion
上左兩堂完全唔知做乜
兩堂二百頁slide都黎緊
查字典查到手都軟 clown

我想下個sem underload,所以諗住頂硬上

各位可以隨便討論下今個summer d course

+豪Lester

文章數 : 16
注冊日期 : 2009-06-12

回頂端 向下

[讀書人]大家報左d咩summer course Empty 回復: [讀書人]大家報左d咩summer course

發表 由 ??AMY 周一 6月 15, 2009 3:01 am

SOSC134…中美關係…
好難呀我覺得…
都唔知點講好
d powerpoint slides得幾行字@@

??AMY
訪客

回頂端 向下

[讀書人]大家報左d咩summer course Empty 回復: [讀書人]大家報左d咩summer course

發表 由 奀豬扒飯 周一 6月 15, 2009 7:48 am

我REG左HUMA101G同HUMA099I,
本來諗住REG唔到,點知琴晚呢兩個COURSE竟然出現左O係我LMES果度,
咁就TAKE左2個HUMA,星期一返到星期五= =
仲要同一日考試...
奀豬扒飯
奀豬扒飯

文章數 : 82
注冊日期 : 2009-06-08

回頂端 向下

發表 由 +豪Lester 周一 6月 15, 2009 1:06 pm

奀豬扒飯 寫到:我REG左HUMA101G同HUMA099I,
本來諗住REG唔到,點知琴晚呢兩個COURSE竟然出現左O係我LMES果度,
仲要同一日考試...

讀兩科human做乜Q clown

+豪Lester

文章數 : 16
注冊日期 : 2009-06-12

回頂端 向下

發表 由 High-Tea Set 周一 6月 15, 2009 7:41 pm

我讀HUMA099I, 讀d點樣去欣賞一套戲, 一個星期三堂但有兩堂睇戲,
個course幾好玩, 不過睇d勁深既戲, 睇完都唔知嗡乜,
最衰係功課quiz多, 要寫影評.....

宜家同阿浚奀豬阿甘一齊上~
High-Tea Set

文章數 : 35

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周一 6月 15, 2009 8:45 pm

+豪Lester 寫到:
奀豬扒飯 寫到:我REG左HUMA101G同HUMA099I,
仲要同一日考試...

讀兩科human做乜Q clown

純粹7。
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

發表 由 pOGRN 周三 6月 17, 2009 4:27 pm

human101G (world religion) No

pOGRN
訪客

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周三 6月 17, 2009 5:38 pm

2個huma~!屈晒機~!
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

發表 由 豬GAP_EVA 周四 6月 18, 2009 5:25 pm

台灣完返黎由waiting 1xx 變到comfirm左+過埋deadline
huma099I

我要靠拉返過3.5 ga..... Crying or Very sad

豬GAP_EVA

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-06-18
年齡 : 35

回頂端 向下

發表 由 High-Tea Set 周四 6月 18, 2009 6:09 pm

奀豬扒飯 寫到:2個huma~!屈晒機~!

咁你諗住final考邊個 confused

文章數 : 35

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周四 6月 18, 2009 6:21 pm

High-Tea Set 寫到:
奀豬扒飯 寫到:2個huma~!屈晒機~!

咁你諗住final考邊個 confused
其實我想2個都考晒,唔知會唔會食屎。

係咪唔洗讀science Question
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

發表 由 5毫子 周日 6月 21, 2009 3:45 am

我想讀huma 111 都冇得讀,好灰...
聽聞好易... clown
5毫子
5毫子

文章數 : 7
注冊日期 : 2009-06-09

回頂端 向下

發表 由 奀豬扒飯 周日 6月 21, 2009 2:48 pm

5毫子 寫到:我想讀huma 111 都冇得讀,好灰...
聽聞好易... clown

我兩個COURSE都超煩...
奀豬扒飯
奀豬扒飯

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章